Jeste li spremni
za pravu avanturu?

Family Quad Safari

Trajanje: 2 sata

Cijena: 100 Eura- 753.45 Kn (1 quad max 2 osobe)

Uključeno: Benzin, Kaciga, Stručni vodić

 

Ugodan obiteljski izlet za upoznavanje Rapca i okolice na malo drugačiji način.Krećemo od Bike centra Rabac i idemo makadamom kroz šumu sve do vrha. Opustite se i uživajte u prirodi s pogledom na prekrasno plavo more. Nakon toga se spuštamo prema moru, ali s druge strane obale u malo ribarsko mjesto Plomin. Razgled starog grada sa zanimljivom poviješću, prepunom priča i nevjerojatnim krajolikom. Utvrđeni grad se nalazi iznad plavo-zelenog zaljeva i nadzire cijeli Kvarner. Vjerujemo da ćete vi i vaša djeca voljeti ovo mjesto.Nakon razgleda, makadamom se vraćamo u Rabac. Na povratku ćete imati još ljepši pogled na naš mali savršeni Rabac. Iscrpljeni, vraćamo se i nadamo se da ste uživali u ovoj kratkoj i slatkoj avanturi s nama i da će vam ostati u lijepom sjećanju na putovanje.

Skitača guided tour

Trajanje: 3 sata

Cijena: 125 Eur- 941.81 Kn  (max. 1 quad 2 osobe)

Uključeno: Benzin, Kaciga, Stručni vodić

Ovim obilaskom odvest ćemo vas do najatraktivnijih mjesta na ovom području. Polaskom iz Rapca odvest ćemo vas do starog grada Labina, a zatim s ceste do Skitače. Skitača je najviša točka na ovom području s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolicu. Imat ćemo kratku pauzu u kojoj možete fotografirati ovo prekrasno mjesto. Spuštamo se prema Ravnima i nastavljamo vožnju uz more do Sv. Marine. Vjerujemo da će vam vožnja uz more i upoznavanje ovog dijela Istre ostati u lijepom sjećanju

Quad i kajak vođena tura

Trajanje: 6 sati

Cijena: 180 Eur- 1356.21  (max. 1 quad 2 osobe)

Uključeno: Benzin, Kaciga, Stručni vodi 

Početak je u Rapcu (ili Labinu), uz laganu i ugodnu vožnju koja prvo ide do male, slikovite uvale gdje se vozimo kajacima i zajedno uživamo u vožnji prekrasnim plavim morem. Vožnja je prilagođena potrebama svakog pojedinca, tempom koji ga čini najudobnijim i sigurnijim. Također postoji mogućnost obilaska druge strane obale kajakom, gdje možemo predahnuti u restoranu, popiti piće i kušati nevjerojatne morske delicije. Nakon vožnje kajakom, nastavljamo našu Quad avanturu! Kako bi vaš izlet bio potpun, krećemo na Skitaču, prekrasan vidikovac s brda do mora.

Slobodan najam Quadova

2 SATA - 70 EUR- 527.45 KN
4 SATA - 110 EUR- 828.80 KN
8 SATA - 140 EUR- 1054.83 KN

*Kod slobodnog najma quad se mora vratiti sa punim tankom

Javite nam se: